Δράμα: Έδεσε τον σκύλο του στο χωράφι με -12 βαθμούς Κελσίου και βρέθηκε παγωμένος

Ένας άθλιος ιδιοκτήτης σκύλου, αψηφώντας για το τετράποδο και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, έδειξε την απόλυτη σκληράδα στο ζώο.

Ο σκύλος βρέθηκε κυριολεκτικά παγωμένος στην πόλη της Δράμας, με φωτογραφίες που σοκάρουν.

Tο σώμα ενός αλυσοδεμένου σκύλου, κοκαλωμένο από το κρύο, σε όρθια στάση ανακάλυψε τυχαία ένας πολίτης σε οικόπεδο λίγο έξω από το κέντρο της Δράμας. Αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έμαθαν σε ποιον ανήκει το χωράφι, εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν άμεσα.


Ο άνδρας είχε τον σκύλο του δεμένο σ’ ένα περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα Δράμας εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία το βράδυ φτάνει τους -12 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα το ζώο στην κυριολεξία να παγώσει και να πεθάνει από το δριμύ ψύχος.

Το πτώμα του άτυχου ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία. Ο κτηνίατρος της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες μέχρι να ξεπαγώσει και να μπορέσει να γίνει η εξέταση του άτυχου ζώου. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης που εντόπισε τον σκύλο είπε πως ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του κτήματος είχε στο χώρο και κότες τις οποίες κρατούσε περιφραγμένες με συρματόπλεγμα χωρίς κανένα σκέπαστρο για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει το πότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Πηγή: skai.gr