Τριήμερη αναβολή για να απολογηθούν έλαβαν Κουρτάκης και Τζένος

Τριήμερη αναβολή πήραν την Τετάρτη, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο ο εκδότης των "Παραπολιτικών" Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος και θα δικαστούν την Παρασκευή για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή. Μετά τη χορήγηση της προθεσμίας, οι δυο κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί χθες Τρίτη το απόγευμα, μετά από τη μήνυση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική διαδικασία για το αδίκημα της απόπειρας κακουργηματικής εκβίασης για το οποίο επίσης τους έχει καταμηνύσει ο υπουργός.

Αφορμή επιθέσεις, στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» για να αποσύρει κατηγορίες για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Με βάση τη λίστα, ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ.

Νέα μήνυση κατά των Κουρτάκη - Τζένου, για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε νωρίτερα στον Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και ο 23χρονος γιος του Πάνου Καμμένου.

Τα μέσα του ομίλου
έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για παραπληροφόρηση και επιχειρηματικά παιχνίδια. 


Πηγή: skai.gr