Νέες «νουθεσίες» Παππά στο ΣτΕ

Στο Συμβούλιο Επικρατείας συζητείται αύριο η κύρια προσφυγή των Τηλεοπτικών Σταθμών κατά του Νόμου Παππά που καταργεί το ΕΣΡ.

Ο Νίκος Παππάς με σημερινές του δηλώσεις στο «Κόκκινο» παρότι είπε ότι «δεν θέλει να κάνει εκτιμήσεις» για την απόφαση του ΣτΕ έσπευσε να επισημάνει ότι σε προηγούμενες αλλεπάλληλες αποφάσεις, το ίδιο δικαστικό όργανο είχε κρίνει ότι η πρότερη κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν αντίθετη με το Σύνταγμα και το άρθρο 15.

Ο κύριος Παππάς επετέθη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι έκανε «γαργάρα» τα περί διαπλοκής και στη δευτερολογία του δεν είπε τίποτε, παρά τις διαρροές στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο πολιτικός σύμβουλος του Κύριου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος είπε το πρωί στον ΣΚΑΙ ότι «ο Πρόεδρος της ΝΔ έκρινε σκόπιμο να επιμείνει και να αναδείξει χθες το μεγάλο θέμα της Παιδείας, που ήταν και το θέμα της συζήτησης επισημαίνοντας και το γεγονός ότι μετά από πρόταση του κ Μητσοτάκη αποδέχτηκε ο κ Τσίπρας την νέα προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την διαπλοκή.
Πηγή: skai.gr