Κλείσιμο

Νέες διαμαρτυρίες κατά Πολάκη - «Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν» δήλωσε

Με νέο γύρο διαμαρτυριών ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα το απόγευμα, η επεισοδιακή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με θεσμικά όργανα και εργαζόμενους του νοσοκομείου Ιεράπετρας, αλλά και φορείς της περιοχής.

Κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο, κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τον υπουργό με έντονο τρόπο, ζητώντας άμεσες λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο τους.

«Το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ»
υποστήριξε ο κ. Πολάκης στο Facebook.

pol1

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο κ. Πολάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι πρόκειται μέσα στο επόμενο διάστημα να προσληφθούν 27 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων οι 12 γιατροί, με τους παρευρισκόμενους να εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν αυτές οι εξαγγελίες του υπουργού, τελικά υλοποιηθούν.

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν νωρίτερα οι νέες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικού στελέχους, με τον Παύλο Πολάκη να μπαίνει για δεύτερη φορά στο «στόχαστρο». 

pol2

Μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου καταδικάζει απερίφραστα τους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για «μειοψηφικές συμπεριφορές» και «δήθεν αγανακτισμένους πολίτες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις». 


Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ο Πολάκης - Έντονες οι αποδοκιμασίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: skai.gr