Προς διαγραφή και οι βουλευτές φαρμακοποιοί που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο

Στην δημοσιοποίηση των ονομάτων και την παραπομπή τους για διαγραφή, όσων βουλευτών φαρμακοποιών ψηφίσουν το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο θα προχωρήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, μετά και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ με δηλώσεις του στις 22 Ιανουαρίου στην συνάντηση όλων των φορέων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, είχε ανακοινώσει πως θα προτείνει την διαγραφή των βουλευτών φαρμακοποιών που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. «Και αυτή η Κυβέρνηση τιμωρεί τον μικρομεσαίο φαρμακοποιό, αλλά και όλους τους επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες, που θέλουν να είναι ειλικρινείς φορολογούμενοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Λουραντος.

«Με το νομοσχέδιο αυτό δίνεται η χαριστική βολή στα φαρμακεία, ως επακόλουθη συνέπεια του φαρμακευτικού διωγμού των προηγούμενων ετών. Η επώνυμη καταδίκη αυτών που μας κλείνουν είναι η μοναδική αξιοπρεπής διέξοδος μας» σημείωσε.

Από την πλευρά του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε ότι οι γιατροί βουλευτές που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τους δημοσιογράφους βουλευτές να μην ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο.
Πηγή: skai.gr