Κλείσιμο

Σοκ στον Πειραιά – Προσπάθησε να επιτεθεί με βρέφος στους λιμενικούς!

Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε την Τετάρτη η κάμερα του ΣΚΑΪ στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών του Πειραιά, μετά την αποχώρηση του γγ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλο που τους ενημέρωσε.

Ένας μετανάστης έπιασε ένα βρέφος, που τελικά φαίνεται πως δεν ήταν δικό του, και κραδαίνοντάς το ψηλά φάνηκε να προσπαθεί να το πετάξει σε λιμενικούς χρησιμοποιώντας το σαν όπλο! Με παρέμβαση άλλων μεταναστών το βρέφος, μερικών μόνο μηνών, παραδόθηκε στη μητέρα του και είναι ασφαλές.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες φωνάζουν στους δημοσιογράφους να ανοίξουν τα σύνορα, με τη συντριπτική τους πλειονότητα να δηλώνει ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο, και δεν πρόκειται να δεχθούν να φύγουν από τον Πειραιά.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες Γιώργος Κυρίτσης διευκρίνισε ότι παραμένει ο στόχος μεταφοράς, των μεταναστών και των προσφύγων του Πειραιά στον Σκαραμαγκά, έως τις 12 Απριλίου στόχος, ωστόσο είναι να αδειάσει ο Πειραιάς έως το Πάσχα.
Πηγή: skai.gr