Θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καρατόμηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιάνακη από τη θέση του προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνεται
ότι ο κ. Σφακιανάκης ήταν ο άνθρωπος που αναδιάρθρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με αυτόν επικεφαλής πολλαπλασίασε τις επιτυχίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποστράτηγος δεν αποδέχεται την μετακίνηση και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.


Την κυβερνητική απόφαση να ξηλώσει ουσιαστικά τον κ. Σφακιανάκη δια της μετακίνησής του ως προϊσταμένου σε υπηρεσία διοικητικής υποστήριξης της ΕΛΑΣ, καυτηρίασαν με δηλώσεις τους βουλευτές της αντιπολίτευσης όπως ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο επίσης βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο βουλευτής του Ποταμιού Ανδρέας Λυκούδης.

"Σφακιανάκης-Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν. Σγουρίδης γιατί είπε την αλήθεια. Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Ως πότε θα ανεχόμαστε;" διερωτήθηκε μέσω Twitter o βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.

"Καρατομήθηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Είστε σοβαροί;;;;;;" ανέφερε από την πλευρά της στο Twitter η ευρωβουλευτής τη ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ. 

Πηγή: skai.gr