56χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αποπλανά 14χρονη σε ξενοδοχείο

Στη σύλληψη ενός 56χρονου, διευθυντή τράπεζας, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αποπλανά ένα κορίτσι 14 ετών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προχώρησε η Αστυνομία.

Ο 56χρονος χρησιμοποιούσε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με πλαστά στοιχεία, ώστε να προσεγγίσει ανήλικες κοπέλες. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα, είχε επικοινωνήσει με τουλάχιστον δύο ακόμα κορίτσια και ερευνάται αν είχε κατορθώσει να τα αποπλανήσει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών.

Παράλληλα, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ταυτοποίησε έναν ακόμα παιδόφιλο, 49 ετών, ο οποίος προσπαθούσε να αποπλανήσει την ίδια 14χρονη κοπέλα.

Ο 49χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος από την Αράχοβα, είχε έρθει σε επαφή με το θύμα μέσω της ίδιας σελίδας γνωριμιών που είχε χρησιμοποιήσει ο 56χρονος και είχε πείσει την κοπέλα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Η ανήλικη δεν δέχτηκε την πρόταση του 49χρονου να συναντηθούν.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και απόπειρα αποπλάνησης.
Πηγή: skai.gr