Σύλληψη για ασέλγεια στην Καλλιθέα

Συνελήφθη, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 56χρονος ημεδαπός, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, ο δράστης το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο σπίτι του στην Καλλιθέα, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου αγοριού, προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο παιδεραστής αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, που περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί το 2015, με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr