Πάγκαλος: Γελοιοποιήθηκαν μόνοι τους – Αισχρό ήταν

«Ήταν καμιά 15αριά μεσήλικες, είναι γνωστοί εξάλλου και έχουν φωτογραφηθεί. Αυτοί κατά καιρούς εισβάλλουν σε μέρη, όπως στη Βουλή, όπου τους κάλυψε η κυρία Κωνσταντοπούλου, και πετάνε αυγά και λένε ότι είναι ο Ρουβίκωνας και κάνουν την πλάκα τους», δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Θεόδωρος Πάγκαλος για την επίθεση κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Κατά την διάρκεια της εισβολής στον χώρο της παρουσίασης, οι κρανοφόροι απευθυνόμενοι στον πρώην υπουργό φώναζαν: «Πάγκαλε μαζί τα φάγαμε;» Από πλευράς του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η επίθεση πιθανόν να μην είχε στόχο αυτόν αλλά τον τέως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Μουσούρη, που συμμετείχε επίσης στην εκδήλωση.



«Πέταξαν κάποια αυγά στον αέρα, για να πετύχουν κάποιον και να τον γελοιοποιήσουν, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ανέβουν και ήταν πάνω και κάτω από τη σκάλα, τα αυγά έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους και τους έλουσαν! Γελοιοποιήθηκαν μόνοι τους! Αισχρό ήταν... Πραγματικά τους λυπάμαι για την αξιοθρήνητη θέση, στην οποία περιήλθαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Πάγκαλος.

Πηγή: skai.gr