Κακοκαιρία: Πολυκατοικία κατέρρευσε - Μαθητής παρασύρθηκε από τα νερά (upd 2)

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Αττική, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Στο Καματερό, πριν από λίγη ώρα, κατέρρευσε παλιό τετραώροφο ακατοίκητο σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στο ρέμα της περιοχής.

Παράλληλα, έως αυτή την ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και παροχές βοήθειας, σε εγκλωβισμένους οδηγούς. Οι περισσότεροι απεγκλωβισμοί οδηγών ΙΧ έχουν γίνει κυρίως στην περιοχή των Λιοσίων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ελευσίνα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο επιβάτες από ΙΧ αυτοκίνητο, που είχε ακινητοποιηθεί, λόγω της νεροποντής.

Στους περισσότερους δρόμους της Αττικής επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Μαθητής παρασύρθηκε από την νεροποντή


H απίστευτη ορμή των νερών λόγω της νεροποντής στην περιοχή της Πετρούπολης είχαν σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένας μαθητής που προσπάθησε να περάσει το δρόμο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ο μαθητής "σφήνωσε" κάτω από ένα αυτοκίνητο. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθεια εκπαιδευτικοί και περαστικοί ενώ έχει ενημερωθεί και η πυροσβεστική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός μαθητής τραυματίστηκε αλλά είναι ζωντανός. Το περιστατικό έγινε απέναντι από το 8ο δημοτικό σχολείο της Πετρούπολης.

Κατάρρευση πολυκατοικίας

Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε λόγω της κακοκαιρίας το πρωί στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό.

Άμεσα στάλθηκε στην περιοχή κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά.

Δείτε φωτογραφίες από την κακοκαιρία που έπληξε σοβαρά πολλές περιοχές της Αθήνας:











Πηγή: skai.gr