«Παιδεία για όλους» η νέα δράση του ΣΚΑΪ

«Παιδεία για όλους» είναι η νέα δράση που αναλαμβάνει ο ΣΚΑΪ ξεκινώντας από τα τέλη Αυγούστου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών-φοιτητών αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2015-16.

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να αναδείξει την ΠΑΙΔΕΙΑ σήμερα. Τα προβλήματα, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσω καλών πρακτικών που εφαρμόζονται από πολλούς φορείς.

Η «Παιδεία για όλους» θα περιλαμβάνει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που θα αναδεικνύουν διάφορα θέματα σχετικά με την ΠΑΙΔΕΙΑ, συζητήσεις, πρακτικά θέματα- όπως αποτελέσματα των πανελλαδικών- αλλά και θα δίνει υποτροφίες σε μαθητές - φοιτητές - σπουδαστές. Στις υποτροφίες θα λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά κριτήρια και κυρίως θα απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μετά το λύκειο, να διευρύνουν τις επαγγελματικές & εκπαιδευτικές τους γνώσεις, προκειμένου να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα έχουν τη δυνατότητα πολλές Ιδιωτικές σχολές-Πανεπιστήμια, φροντιστήρια μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του ΣΚΑΪ να παρουσιάσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και δυνατότητες που προσφέρουν στα νέα παιδιά σήμερα.

Η καμπάνια «Παιδεία για όλους» θα έχει και μία ειδική σελίδα στο site του https://www.skai.gr/ που για όλο αυτό το διάστημα ο καθένας θα μπορεί να ενημερώνεται και να βρίσκει τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική παιδεία.

Πηγή: skai.gr