Κασιδιάρης για Κανέλλη: Άσχημη στιγμή το χαστούκι, θα την είχε και άλλος στη θέση μου

«Ένας άνδρας δε νομιμοποιείται να χτυπάει μια γυναίκα, εάν ήταν όμως κάποιος άλλος στη δική μου θέση και αυτός θα είχε μια άσχημη στιγμή», υποστήριξε την Παρασκευή στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος απολογήθηκε για το χαστούκι που είχε δώσει στη Λιάνα Κανέλλη.

Ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής αναγνώρισε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν δέουσα. Όπως είπε είχε «μία ακραία αντίδραση με τη Ρένα Δούρου», στην οποία πέταξε νερό. Στη συνεχεία ξέφυγα, είπε, και πήγα να φύγω. Σημείωσε ότι στη συνεχεία δέχτηκε χτύπημα με κάποια έντυπα στο πρόσωπο.

«Ασφαλώς και δεν υπήρξαν γροθιές, ένα χαστούκι στο πρόσωπο της κας. Κανέλλη και δύο στον αέρα. δεν μπορεί να δικάζομαι για επικίνδυνη σωματική βλάβη», είπε ο προφυλακισμένος βουλευτής. (σσ. δικάζεται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης).

Ο βουλευτής πρόσθεσε ακόμα ότι μετά το περιστατικό έφυγε. «Ούτε φώναξα ούτε χτύπησα κανέναν αυτά είναι ψεύδη», είπε, αναφέροντας ότι θα ζητήσει συγγνώμη απο την κα. Κανέλλη, αν δεχτεί συγγνώμη από εκείνη.

Για απαράδεκτη πράξη έκανε λόγο ο εισαγγελέας, αλλά πρότεινε την αθώωσή του καθότι το αδίκημα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης - όπως είπε- δεν στοιχειοθετείται. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα θα έπρεπε να κατηγορηθεί και να καταδικαστεί για απλή σωματική βλάβη, κατηγόρια για την οποία όμως θα έπρεπε να υποβληθεί μήνυση. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: skai.gr - Δημήτρης Δαμιανός