Εγνατία: Τέσσερις νεκροί και 23 τραυματίες στο τροχαίο – Οι 10 σοβαρά

Τέσσερις νεκροί και 23 τραυματίες -εκ των οποίων οι 10 σοβαρά- είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, με βουλγαρικές πινακίδες, που προκάλεσε το φονικό δυστύχημα στον κόμβο της Βέροιας συνελήφθη, παρότι προσπάθησε να διαφύγει από την περιοχή εγκαταλείποντας την νταλίκα.

Σύμφωνα με το διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο στο ΑΜΠΕ, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

(φωτoγραφίες από laikoyra.gr)

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μια νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε απανθρακωμένος ένας άνθρωπος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τροχαία είχε κλείσει το πρωί το ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη προκείμενου να γίνουν εργασίες. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη σε δεκάδες αυτοκίνητα.

Η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Βέροιας, έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.



Πηγή: Σταύρος Ιωαννίδης, Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ