Ταυτοποιήθηκε ο νεαρός που συνελήφθη στο Βύρωνα - Αρνείται με κάθε τρόπο τη φωτογράφηση

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στον Βύρωνα Αττικής. Οι αρχές ενδέχεται να δώσουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής, καθώς ο νεαρός αρνείται με κάθε τρόπο να συνεργαστεί και να φωτογραφηθεί... κλείνοντας τα μάτια του, βγάζοντας τη γλώσσα του, κάνοντας γκριμάτσες και βρίζοντας στα ιταλικά!

Πρόκειται για Έλληνα με λευκό ποινικό μητρώο, ενώ φαίνεται ότι τον πρόδωσε η ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει ο Μαζιώτης για να υπογράψει το συμβόλαιο μίσθωσης του γκαράζ. Aρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, και έχει ζητήσει μόνο δικηγόρο. 

Την Κυριακή αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση έκαναν την Πέμπτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης οι οποίοι μάλιστα έδωσαν ονόματα που περιλαμβάνονταν σε σημειώσεις τις οποίες είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς.

Συγκεκριμένα, οι ιδιόχειρες σημειώσεις περιελάμβαναν στοιχεία για τον εφοπλιστή και πρόεδρο της ‘ΠΑΕ Ολυμπιακός’ Ευάγγελο Μαρινάκη, τον επιχειρηματία και πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα και τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, ενώ, όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας, υπήρχαν ακόμα αναφορές για τη ΝΔ, και για τις εταιρείας Κάπιταλ, Ζήμενς, και Ίνφο Κουέστ.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι υπήρχαν και συγκεκριμένες ημερομηνίες μεταξύ των οποίων 3 Οκτωβρίου που θα γινόταν "πρόβα τζενεράλε" ενώ το χτύπημα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου.
Πηγή: skai.gr