Το Entrepreneurs’ Organization διοργανώνει to Global Leadership Conference στην Ελλάδα

Αθήνα, Ελλάδα (5 Mαΐου 2014) – Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες από 40 χώρες θα μαζευτούν στην Αθήνα για ένα τριήμερο επιχειρηματικό συνέδριο το οποίο διοργανώνει το Entrepreneurs’ Organization (EO), ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς με μακρά εξειδίκευση και πορεία στο καινοτόμο επιχειρείν. Ως μοναδική παγκόσμια διοργάνωση, τα παγκόσμια συνέδρια του EO είναι σχεδιασμένα να ενημερώνουν, να ενισχύουν την τεχνογνωσία και να αυξάνουν τις ηγετικές ικανότητες και προοπτικές των μελών τους, τα οποία συνδέονται μέσα από μία κοινότητα 10,000 μελών.
Το Global Leadership Conference (GLC) πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, με συμμετοχή μόνο μέσω πρόσκλησης στα μέλη του ΕΟ και αποτελεί μία καθοριστικής σημασίας εκδήλωση, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να τις εφαρμόσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το φετινό συνέδριο στην Αθήνα αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που ενδέχεται να γίνει μέλος της ΕΟ οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο, το φετινό GLC έχει προγραμματίσει επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές της επιχειρηματικότητας όπως επιρροή, έλεγχος, δύναμη και έμπνευση.
Η EO Global Chairman, Rosemary Tan δήλωσε για τη συγκεκριμένη περίσταση: «Για πάνω από 25 χρόνια, το ΕΟ υποστηρίζει επιχειρηματίες παγκοσμίως, επιμορφώνοντάς τους σε νέες τακτικές και επιχειρηματικά μοντέλα. Φέτος, η υποστήριξη αυτή περνάει σε ένα άλλο επίπεδο δίνοντας στα μέλη μας τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται ώστε να δώσουν το δικό τους στίγμα και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ανεύρεση νέων επιχειρηματικών δρόμων».
O Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του ΕΟ, που εγκαινιάζεται στο πλαίσιο του GLC, κ. Κώστας Μαυροσκότης, προσθέτει: «Η σημερινή οικονομική συνθήκη, οφείλει να αξιοποιεί τα οφέλη της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, ως τον πλέον βασικό μοχλό για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη σταδιακή έξοδο από την κρίση. Το ΕΟ ξεκινά να δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, για να υποστηρίξει αυτόν ακριβώς το σκοπό: Να δημιουργήσει μια «νέα», δυναμική, ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, που θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού με πείρα 25 ετών και ένα δίκτυο 10.000 μελών, για να θέσει τις βάσεις στις οποίες θα στηριχθεί εκ νέου η τοπική επιχειρηματικότητα με εξωστρεφή προσανατολισμό».
Το GLC θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ανανεώσουν την οπτική τους σε θέματα ηγεσίας μέσω της συμμετοχής τους σε καινοτόμα εργαστήρια σχεδιασμένα να ενισχύσουν περαιτέρω τον ηγετικό τους ρόλο. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, τα μέλη του ΕΟ θα παρακολουθήσουν ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια, θα εξοικειωθούν με σημαντικές αρχές ηγεσίας και θα μάθουν πώς να τις εφαρμόζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις ηγετικές τους ικανότητες μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και της εμβάθυνσης στο ηγετικό μοντέλο του ΕΟ.

Περισσότερες πληροφορίες για το GLC: http://events.eonetwork.org/2014athens
                                                                                  
Για το Entrepreneurs’ Organization (EO)
ΤΟ ΕΟ είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 10,000 επιχειρηματίες σε 42 χώρες. Ιδρύθηκε το 1987 από μία ομάδα νεαρών επιχειρηματιών με στόχο να διαμορφώνει τις ζωές των μελών του τα οποία με τη σειρά τους μεταμορφώνουν τον κόσμο μέσα από τις επιχειρήσεις τους. Το  EO δρα ως καταλύτης, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να μάθουν και να εξελιχθούν, στοχεύοντας σε μεγαλύτερη επαγγελματική αλλά και προσωπική επιτυχία για τα μέλη τoυ. Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΟ: www.eonetwork.org

 

Πηγή: Δελτίο τύπου