Δένδιας: Με 4 εκατομμύρια ευρώ επικηρύσσονται οι τρομοκράτες

Με το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ θα επικηρυχτούν εντός της Τετάρτης οι «τρομοκράτες» που καταζητούνται από την Αστυνομία, όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μετά από επαφές που είχε με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η επικήρυξη θα αφορά το Χριστόδουλο Ξηρό, το Νίκο Μαζιώτη, την Παναγιώτα Ρούπα και τους δράστες της δολοφονίας δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας «τεράστια πρόκληση» για την «πατρίδα και το κράτος δικαίου», εκφράζοντας ωστόσο τη βεβαιότητά του πως η Αστυνομία θα «πετύχει».

Συνέδεσε επίσης τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας με την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, «για την ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα της τρομοκρατίας και ειδικότερα η επίσπευση της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ