Bαριά ποινική δίωξη για τους δράστες της απαγωγής του Καραμολέγκου

Βαριά ποινική δίωξη για αρπαγή, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοφορία, ασκήθηκε στους δύο συλληφθέντες για την απαγωγή του αρτοβιομήχανου Μανώλη Καραμολέγκου. Αυτή την ώρα βρίσκονται στην ανακριτή. 

Άνδρες του Τμήματος Απαγωγών της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών εντόπισαν το κρησφύγετο που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς. Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας στη συμβολή των οδών Αγίου Σεραφείμ και Ειρήνης, στο οποίο οι δράστες έκρυψαν τον επιχειρηματία.

Η αστυνομία ευελπιστεί μετά τον έλεγχο που γίνεται στο σπίτι να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν και στον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών -αναμέσά τους και μίας γυναίκας. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους. 



Σημειώνεται ότι ο 37χρονος Μολδαβός, που πείστηκε από τον επιχειρηματία να παραδοθεί την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας, υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και οι άλλοι δεν φταίνε. Ο δεύτερος δράστης επίσης, Μολδαβός υπήκοος, δεν φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές. 

Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου εντοπίστηκε την Πέμπτη το αυτοκίνητο του απαχθέντος επιχειρηματία. Οι δράστες ζητούσαν λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον κ. Καραμολέγκο. 
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ