Κλείσιμο

Ενέδρα στον εφοπλιστή Ανδρέα Ιωάννη Μαρτίνο στη Βούλα - ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του 33χρονου εφοπλιστή Ανδρέα Ιωάννη Μαρτίνου είχαν σχεδιάσει άγνωστοι την Πέμπτη το μεσημέρι στη Βούλα. Όμως το σχέδιο δεν πήγε καλά...

Ενόσω ο 33χρονος εφοπλιστής επέστρεφε στο σπίτι του οι δράστες, οι οποίοι ήταν πιθανότατα τέσσερις και οπλισμένοι - τού είχαν στήσει ενέδρα στην οδό Ηρακλειδών στα Πηγαδάκια της Βούλας, και με ένα Βαν και ένα ΙΧ μάρκας Citroen 1 τού έκλεισαν το δρόμο.

Ο κ. Μαρτίνος φεύγοντας από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας Minerva Maritime είδε το Βαν και αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσαν.



Με το τζιπ μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε έκανε όπισθεν, εμβόλισε το μάρκας Citroen 1 και ξέφυγε. Το ΙΧ τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών.

Η αστυνομία βρήκε το βανάκι στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος επίσης καμένο.

Εκτιμάται ότι οι δράστες -οι οποίοι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και οπλισμένοι- το έκαψαν για να καλύψουν τα ίχνη τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε τρίτο όχημα που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή και διέφυγαν.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών. Η Εγκληματολογική Υπηρεσία εξετάζει τα καμμένα οχήματα για το ενδεχόμενο να βρει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των επίδοξων απαγωγέων.

Παράλληλα, άνδρες της ασφάλειας συλλέγουν οπτικό υλικό από τις κάμερες Ελέγχου Κυκλοφορίας της λεωφόρου Βουλιαγμένης και από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι κοντά στην περιοχή που οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να απαγάγουν τον κ. Μαρτίνο, είχε πέσει πριν μερικά χρόνια θύμα απαγωγής ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.

Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου



Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ