Νέοι διάλογοι-κόλαφος μετά τη δολοφονία Φύσσα στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Νέους διαλόγους-κόλαφο μεταξύ του Δημήτρη Ρουπακιά, της συζύγου του και άλλων προσώπων αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στον πρώτο διάλογο, η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι, ενώ υπάρχουν «καταθέσεις» αστυνομικών πως ο Ρουπακιάς «όντως έχει φάει ξύλο», δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση ώστε να «είχαμε βάλει δικό μας ιατροδικαστή».

Ο δεύτερος διάλογος, μεταξύ του ίδιου του δράστη και ενός άλλου προσώπου, αποκαλύπτει την οργή του Ρουπακιά για το πώς η σύζυγός του χειρίστηκε το υλικό της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στο σπίτι τους και το τι κατέθεσε, καθώς, με τις ενέργειές της, «στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους».

Εν τω μεταξύ, σε άλλο διάλογο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η σύζυγός του Ρουπακιά λέει πως στο αυτοκίνητο του άντρα της, την ώρα της δολοφονίας Φύσσα, βρίσκονταν ακόμα δύο συγγενικά της πρόσωπα. Η εν λόγω δήλωση ερευνάται από τις Αρχές.

Σημειώνεται πως όλες οι συνομιλίες καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΥΠ στον απόηχο της δολοφονίας του 34χρονου Φύσσα.

Αναλυτικά οι δύο πρώτοι διάλογοι:

Α: Ο Γιώργος σε μένα επιμένει ότι δεν έχει χτυπήσει καρδιά, μόνο κοιλιά. Υπάρχουν καταθέσεις των μπάτσων πως όντως έχει φάει ξύλο.
Β: Ναι ε; Καλό είναι αυτό.
Α: Ναι. Κι ας έβαλε ο ιατροδικαστής δε φαίνονται σημάδια, μαλ..... μας γιατί το κάνανε πριν μας ενημερώσουνε και δεν είχαμε βάλει δικό μας ιατροδικαστή.

Β: Της το πα και μου λέει θα ζητήσει συγγνώμη. Της το πα και η άλλη να πούμε, σου τα πε, η άλλη, να πούμε, άλλη χαζή, μου τα κανε μαντάρα. Με έβαλε δέκα χρόνια ακόμα μέσα να πούμε με τις μαλ.... της. 
Α: Ποια βρε;
Β: Η γυναίκα μου, με τις μαλ..... που πήγε και κατέθεσε.
Α: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που χεις κάνει. Το χεις πάρει χαμπάρι;
Β: Ρε κατάλαβες τι σου πα; Δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κ..... στο σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και του έδωσε αλλού. Τη μία λέει ότι τα έκαψε, την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους. Γιατί να τους μπλέξει τους άλλους; Πού πήγε τα πράγματα;


Πηγή: Δημήτρης Δαμιανός, Newsdesk ΣΚΑΪ