Μέλος ΧΑ στον ΣΚΑΪ: Από ενέδρα ξεκίνησε η επίθεση στον Φύσσα – δεν είχαν στόχο να τον σκοτώσουν

Στην αποκάλυψη ότι η συμπλοκή που κατέληξε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ξεκίνησε ως ενέδρα σε βάρος του άτυχου 34χρονου, προέβη, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ωστόσο πως στόχος της ενέδρας δεν ήταν η δολοφονία του Φύσσα.

«Στη Νίκαια είμαστε κλειστός κύκλος, σαν χωριό, ο ένας ξέρει τον άλλο, όταν ξέρουμε ότι αυτός λεει εμένα ‘φασίστα’, κάποια στιγμή εγώ θα του τη στήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ το μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όσον αφορά το δράστη της δολοφονίας, τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, και τη σχέση του με τον Φύσσα, το μέλος της ΧΑ δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως «ο Ρουπακιάς δεν είχε προηγούμενα με τον Παύλο», προσθέτοντας ότι η εντολή δόθηκε από αλλού, καθώς «προηγούμενα είχαν οι άλλοι που καθόντουσαν στην καφετέρια», κοντά στο θύμα, πριν την τραγική οδομαχία.

«Ο Ρουπακιάς πήρε εντολή από κάποιον», συνεχίζει χαρακτηριστικά το μέλος της ΧΑ, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως, σύμφωνα με τη ροή των εντολών, «ο ομαδάρχης παίρνει τηλέφωνο τον πυρηνάρχη, και αυτός με την σειρά του τον περιφερειάρχη».

Ωστόσο, «επ’ ουδενί η εντολή δεν ήταν να σκοτώσουν τον Φύσσα» εκτιμά το μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Μπορεί να του είπαν να του δώσει ένα μάθημα, να τον ξυλοφορτώσει, αυτό μπορεί να του το είπαν, αλλά να τον σκοτώσει, δεν υπαρχει πιθανότητα [...] Όταν μία ομάδα πάει να κάνει κάτι, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα αυτή [...] Ήταν άτομα άνω των 30 ετών, δεν ήταν ανεγκέφαλα μικρά παιδιά», καταλήγει το μέλος της ΧΑ.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ