Πρώην μέλος της ΧΑ στο Έθνος: Ο Ρουπακιάς πήρε εντολή να σκοτώσει

Το κλίμα εκφοβισμού και τα γυμνάσια μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης προκειμένου να στρατολογηθούν αποκαλύπτει στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Έθνος πρώην μέλος της Χρυσης Αυγής. 

Όπως αναφέρει όταν δρουν με επιτυχία επιβραβεύονται και αυτό καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο, προκειμένου στην απόλυτη πρόοδό τους να ενταχθούν σε τάγμα εφόδου.

" Για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς, λέει το πρώην μέλος.

Προσθέτει χαρακτηριστικά ότι μέλος της Χρύσης Αύγης δήλωνε περήφανος για το πως είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι, ενώ όπως αποκαλύπτει έσπασαν στο ξύλο πρώην μέλος με εγχειρισμένο κεφάλι, με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ. 

Το πρώην μέλος σημειώνει ακόμα ότι τα ρόπαλα, τα γκλομπ, και τα υπόλοιπα σύνεργα της εγκληματικής τους δράσης τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής.

Όπως λεει η εφημερίδα, "ως δια μαγείας κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την αστυνομία ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής. 

Επιπλέον δίνει ακριβείς περιγραφές και για τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται Innova από την μάρκα των μηχανών που χρησιμοποιούν.
Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα της ΕΛΑΣ που επεμβαίνει αν υπάρχει θέμα.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός που καταγγέλλει για την ομάδα Κένταυρος. Πρόκειται για τους ανήλικους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου και την εκπαίδευση που γοητεύει τους νέους.

Για τον 45χρονο δράστη που τον γνώρισε μπήκε στην ομάδα το πρώην μέλος της Χρύσης Αύγηςαπορεί πως έφτασε να κάνει δολοφονία και συμπληρώνει πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι οτι πήρε εντολή για να παει να σκοτώσει. "Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι", λεει χαρακτηριστικά.

Το πρώην μέλος τονίζει ακόμα ότι υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι τη Νίκαια φωνάζουν για να "καθαρίσει". 

Λέει ακόμα ότι τα ίδια άτομα που συμμετείχαν στο φονικό, συμμετείχαν και στην επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα και σημειώνει ότι πολλά άτομα αποχώρησαν από τη ΧΑ, για τις κλεψιές και τους τραμπουκισμούς. «Εθνικιστής δεν σημαίνει σκοτώνω τον άλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr