ΕΒΕΑ: Ανάγκη μείωσης φορολογικών συντελεστών

Την ανάγκη επαναφοράς της ρευστότητας για τις Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για να είναι αυτές ανταγωνιστικές, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Βελγο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα «Οικονομική Ανάκαμψη και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα», ο κ. Μίχαλος επέμεινε ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί μέσω της δραστηριοποίησης υγιών ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσα σε σταθερό κανονιστικό και φορολογικό πλαίσιο.

Ο κ. Μίχαλος αναφέρθηκε στην μακροοικονομική σταθεροποίηση της Ελληνικής Οικονομίας και περιέγραψε το παρόν και το μέλλον της ελληνική Οικονομίας μέσα από την επαναχρηματοδότηση του Τραπεζικού συστήματος, τις ξένες επενδύσεις, και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Σλοβενίας, του Βελγίου κ.α., που βρίσκονται στις Βρυξέλλες για την Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιμελητηριών Eurochambers Βέλγοι και Έλληνες Επιχειρηματίες καθώς και δημοσιογράφοι του Ελληνικού και Διεθνούς Τύπου. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του Έλληνα Πρέσβη κ. Πλάτωνα Χατζημιχάλη.
Πηγή: skai.gr