Με νέα στοιχεία συνεχίζεται η δίκη Τσοχατζόπουλου

Νέα στοιχεία δήλωσαν ότι θα καταθέσουν στο δικαστήριο οι δικηγόροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφερόμενοι σε πόρισμα λογιστών και τεχνικών πραγματογνωμόνων το οποίο θα θέσουν υπόψη του δικαστηρίου.

Συνεχίζεται στο τριμελές εφετείο η κατάθεση του πρώην διευθυντικού στελέχους του ΣΔΟΕ Νίκου Μαϊτού που είχε διενεργήσει το φορολογικό έλεγχο επί του ακινήτου στη Διονυσίου αρεοπαγίτου. Πάντως ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χρήστος Καψάνης άφησε αιχμές πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σε πολλά απο τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Χωρίς να αποφεύγονται μικροεντάσεις. «Ποτέ, ποτέ δεν έχω δει τον κύριο Οικονομίδη και κανέναν άλλον από τους κατηγορούμενους, δεν τους ξέρω ούτε κατ όψιν» τόνισε η Βίκυ Σταμάτη μετά απο απάντηση του κ. Μαϊτού, σε ερώτηση του δικηγόρου του Αστέριου Οικονομίδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν και όταν ο Αλέξης Κούγιας επέμενε στην ερώτηση εάν η κ. Σταμάτη ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο. Δεν προέκυψε απο την έρευνα μας καν η ύπαρξη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης , τι θέλετε να σας απαντήσω, ήταν η αντίδραση του κύριου Μαϊτού

Η κατάθεση ολοκληρώνεται σήμερα στις 15.00, και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Πηγή: Δημήτρης Δαμιανός