Παφίλης: Χωρίς απάντηση για στοχοποίηση skai.gr – η Αστυνομία έσπασε την πόρτα Βρούτση

Στην καταγγελία πως άνδρες της Αστυνομίας «έσπασαν την πόρτα» του γραφείου του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και ότι στη συνέχεια το υπουργείο εξαπέλυσε μία «άθλια προπαγάνδα» προκειμένου να αποδώσει την ευθύνη για τις υλικές ζημιές στο ΠΑΜΕ προέβη ο βουλευτής του ΚΚΕ Θάνασης Παφίλης, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων για την στοχοποίηση του skai.gr από το ΠΑΜΕ, με αφορμή τη δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών κοινής λήψης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το ΠΑΜΕ εξέδωσε στον ιστότοπό του ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε λόγο για «ταξικό μίσος» από την πλευρά του ΣΚΑΪ, και για ανάρτηση «κατασκευασμένων φωτογραφιών απ΄ το γραφείο δήθεν του Υπουργού Εργασίας με πεταμένα χαρτιά και έπιπλα, για να πείσει για το βανδαλισμό των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων».

Η εν λόγω ανακοίνωση έχει αποσυρθεί από τον ιστότοπο του συνδικαλιστικού οργάνου από το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο κ. Παφίλης παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στο ΠΑΜΕ για την εν λόγω ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη, οι φωτογραφίες που διατέθηκαν από το υπουργείο Εργασίας συνιστούν μία «στημένη» υπόθεση και «αθλιότητες του κ. Βρούτση», τον οποίο κατηγόρησε πως «έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του υπουργού Εργοδοσίας». Σημείωσε δε πως το ΠΑΜΕ έχει ζητήσει τη δημοσιοποίηση του βίντεο που αφορά το επίμαχο περιστατικό.

«Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ ζήτησαν ειρηνικά συνάντηση με τον υπουργό» και στη συνέχεια το υπουργείο κάλεσε την Αστυνομία και αυτή «έσπασε την πόρτα», σχολίασε ο κ. Παφίλης, προσθέτοντας πως δεν θα πήγαιναν 35 επώνυμοι «σαν βλάκες να κάνουν ζημιές και να απειλήσουν τον υπουργό».

Τα 35 μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές.
Πηγή: skai.gr