Συνέλαβαν 31χρονο βιαστή και ληστή - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών συνεληφθη 31χρονος έλληνας, μετά απο πολύμηνες έρευνες της αστυνομίας.

Ομολόγησε τους βιασμούς τριών γυναικών απο το 2009 έως και το 2013 στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου της Νέας Ερυθραίας και του Διονύσου

Συγκεκριμένα, ο δράστης ομολόγησε ότι στις 8 Δεκεμβρίου του 2009, στις 16 Φεβρουάριου του 2010 και στις 25 Ιανουαρίου του 2013 κακοποίησε σεξουαλικά και λήστεψε μια 18χρόνη, μια 65χρονη και μια 42χρονη στην ευρύτερη περιοχή του Άγιου Στέφανου της Νέας Ερυθραίας και του Διόνυσου.

Με διάταξη του εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του δράστη.

Πρόκειται για τον Κουρέα Νικόλαο, ο οποίος κατοικεί στο Κορωπί.

Ο δράστης, κινούμενος με διαφορετικό όχημα κάθε φορά, ιδίως σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναζητούσε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες εντόπιζε συνήθως σε στάσεις. Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει στο όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί, ασκώντας βία και απειλές με κατσαβίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να τηλεφωνήσει στο 210-6875200, Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.


Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας και τις φωτογραφίες του δράστη ΕΔΩ

Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής