Aνυπόγραφη ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς (upd)

Με νέο κείμενο, χωρίς υπογραφή οργάνωσης, στο διαδικτυακό τόπο Indymedia, άγνωστοι ανέλαβαν την ευθύνη για το τριήμερο μπαράζ εμπρησμών σε τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ΑΤΜ τραπεζών, στη ΔΕΗ στο Μενίδι, σε οχήματα του διπλωματικού σώματος και των ΕΛΤΑ και μια μηχανή αστυνομικού

Στην προκήρυξη εκφράζεται η αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους καταληψίες που διώκονται. «Όσο θα μας χτυπάτε θα απαντάμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση που σημειώθηκε στην οικία του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, τον οποίο αποκαλούν «εντεταλμένο κυβερνητικό Γκέμπελς» προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη άγνωστοι μέσω ανυπόγραφου κειμένου που αναρτήθηκε στο Indymedia.

Πάντως, ο Σίμος Κεδίκογλου δεν διατηρεί πολιτικό γραφείο στο συγκεκριμένο κτίριο, και στην περιοχή έχει να μείνει περισσότερα από 20 χρόνια.

Το εν λόγω κείμενο έχει περιπαιχτικό τόνο, με τους συντάκτες να ειρωνεύονται τις κατηγορίες περί συνεργασίας τους με το ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «κάθε πρωί παραλαμβάνουμε από την Κουμουνδούρου μπιτόνια βενζίνη που μας τα στέλνει ο σύντροφος Τσάβεζ» ενώ «συναντιόμαστε με τον Αλέξη στη Μεσολογγίου να μας πει ποιους στόχους να χτυπήσουμε».

Η αυθεντικότητα της ανάληψης ευθύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Πηγή: skai.gr