Νέα στοιχεία στο φως για το άγριο έγκλημα στην Ξάνθη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της 34χρονης κοπέλας στην Ξάνθη που έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία και έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ασφάλεια από το μεσημέρι της Πέμπτης εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη και προέβη στη σύλληψή του όχι μόνο με βάση τα αποτυπώματά του, αλλά και νέα στοιχεία.

Ειδικότερα, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα κοντά στον τόπο του εγκλήματος, μεθυσμένο λίγο πριν το έγκλημα, ενώ κάμερες κατέγραψαν στο δρόμο πρώτα τις δύο κοπέλες κι αμέσως μετά τον δράστη να τις παρακολουθεί από μικρή απόσταση.

Επιπλέον, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι άνοιξε και λειτουργεί εδώ κι έναν μήνα κατάστημα στη γειτονιά του θύματος όπου και διαμένει. Στο διαμέρισμά του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν την Πέμπτη αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης με επικεφαλής εισαγγελέα, ενώ όλη η πολυκατοικία ήταν περικυκλωμένη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, και κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο δράστης/ δράστες τη βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας τελείται η κηδεία της 34χρονης. Με συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ της στο Facebook φίλοι και γνωστοί της εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της, ενώ η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Στο μεταξύ, μαύρες φωτογραφίες προσθέτουν στα προφίλ των λογαριασμών τους στο Facebook οι χρήστες του από την Ξάνθη, σε ένδειξη πένθους για το τραγικό θάνατο της κοπέλας. Τα προφίλ θα παραμείνουν μαύρα για 3 μέρες.

Με συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ της στο Facebook φίλοι και γνωστοί της εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της.

Πηγή: skai.gr