Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή τα περί προσαγωγής βουλευτή της στο Βόλο

Τη δική της εκδοχή αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προσαγωγή βουλευτή του κόμματος στο Αστυνομικό Τμήμα και ισχυριζόμενη πως το περιστατικό προέκυψε έπειτα από επίθεση αντιεξουσιαστών κατά του τοπικού γραφείου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες η Αστυνομία προσήγαγε έξι αντιεξουσιαστές και έξι μέλη της Χρυσής Αυγής έπειτα από συμπλοκή στο κέντρο του Βόλου. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, οι οποίοι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, ήταν και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΧΑ, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος φέρεται να επέδειξε το προσωπικό του όπλο κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Όπως αναφέρει το ακροδεξιό κόμμα σε ανακοίνωσή του, «Δεν υπήρξε καμία προσαγωγή μέλους της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Βουλευτή του Κινήματος, όπως δεν υπήρξε βέβαια και καμία επίδειξη του προσωπικού πιστολιού του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, όπως ψευδώς έχει διαρρεύσει».

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, κανένα μέλος του κόμματος δεν προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά αντίθετα μετέβησαν εκεί προκειμένου να καταθέσουν για το συμβάν.
Πηγή: skai.gr