Ζήτησε απόδειξη και «του την έφεραν» τέσσερις

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες σε μπαρ προαστίου της Αθήνας, όταν - σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον ΣΚΑΪ - τέσσερις άνθρωποι δέχτηκαν βίαιη επίθεση από τους υπεύθυνους του μπαρ, επειδή επεσήμαναν ότι ο λογαριασμός ήταν «φουσκωμένος» και ζήτησαν απόδειξη, την οποία και δεν έλαβαν.

Όπως κατήγγειλε ένας από αυτούς στο σταθμό μας, ενώ ήπιαν συνολικά οκτώ ποτά, εκλήθησαν να πληρώσουν 157 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 20 ευρώ για το κάθε ποτό. Επίσης, όταν έβγαιναν από το μαγαζί, τους περίμεναν ορισμένοι που δήλωναν υπεύθυνοι, οι οποίοι μαζί με μοτοσικλετιστές (που μετέβησαν στο σημείο εκείνη την ώρα) τους ξυλοφόρτωσαν, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Ο νομικός εκπρόσωπος του φερόμενου ως αυτουργού υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο πελάτης του απειλήθηκε από τον καταγγέλλοντα ότι «θα τον χαρακώσει (ο καταγγέλλων)» και επέμεινε ότι το μαγαζί εξέδωσε κανονικά αποδείξεις. Είπε ακόμα ότι η κατανάλωση ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ισχυρίστηκε ο καταγγέλων και ότι ουδέποτε οι πελάτες δέχτηκαν επίθεση απο μοτοσικλετιστές, παρά μόνο απο ανθρώπους του μαγαζιού, που απειλήθηκαν.

Τι κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο ένας από τους τέσσερις θαμώνες

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ένας από τους τέσσερις φίλους, αρχικά επεσήμαναν στη σερβιτόρα ότι ο λογαριασμός ήταν «φουσκωμένος», με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ελαφρύ φραστικό επεισόδιο με ένα άτομο που δήλωνε ιδιοκτήτης.

Παρόλα αυτά, όπως είπε, η παρέα δέχτηκε να πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά ζήτησαν απόδειξη.

Αντί για την απόδειξη όμως, έλαβαν... μπουνιές και κλωτσιές, καθώς έξω από το μπαρ τους περίμεναν διάφορα άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον τέσσερις τους ξυλοφόρτωσαν, με αποτέλεσμα να τους στείλουν στο νοσοκομείο.

Επίσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο σταθμό μας ο καταγγέλλων, ένας από τα άτομα που επιτέθηκαν στους τέσσερις φίλους, είπε «είδες τι παθαίνει κανείς όταν διεκδικεί τα δικαιώματά του;».

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

Ακούστε την καταγγελία στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα.
Πηγή: skai.gr