ΣΚΑΪ – Eurobank: Πίσω στο σχολείο!

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Eurobank οργανώνει μία σειρά δράσεων, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών.

Συγκεντρώνουμε: σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη.

Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση, ή καινούρια.
Σκοπός των δράσεων είναι η ενίσχυση οικογενειών που έχουν τέσσερα ή και περισσότερα παιδιά και εισόδημα κάτω των 7,000 ευρώ ετησίως.

Στη νέα δράση του ΣΚΑΪ συμμετέχει και η οργάνωση Special Olympics Ελλάδας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της οργάνωσης, Γιάννα Δεσποτοπούλου, σημείωσε ότι η Special Olympics Ελλάς θα διαθέσει, κατόπιν προτροπής και των αθλητών, 2.000 πλήρεις καινούργιες αθλητικές στολές, γραφική ύλη, βιβλία, παιχνίδια και 1000 πετσέτες προσώπου στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Μιλώντας
στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Περιστερίου Δημήτρης Μπουγιούκος, είπε ότι στην πόλη ζουν 600 πολύτεκνες οικογένειες, με εισόδημα κάτω από 7.000 ευρώ.

Από την πλευρά του,
ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών Χαράλαμπος Παύλου, τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι μόνο στην Αθήνα υπάρχουν 350 πολύτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα κάτω των 7.000 ευρώ.

Ο κ. Παύλου πρόσθεσε ότι σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχουν 104 ενώσεις πολυτέκνων και άρα ο αριθμός των πολύτεκνων με πολύ χαμηλό εισόδημα είναι πολύ μεγάλος.

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα στις παρακάτω ημερομηνίες:

1Η ΔΡΑΣΗ: Σάββατο 25 Αυγούστου από τις 10 το πρωί
• στην Αγία Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία, δίπλα από τον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, στην αρχή της οδού Αγίου Ιωάννου.
• στη Νέα Σμύρνη, στην κεντρική πλατεία, στην είσοδο του Δημοτικού Πολυχώρου «ΓΑΛΑΞΙΑΣ».

 2Η ΔΡΑΣΗ: Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου

• Στο Μαρούσι, στην πλατεία Ευτέρπης, έξω από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου
• Στο παλαιό Φάληρο, στην κεντρική πλατεία Φλοίσβου

3Η ΔΡΑΣΗ: Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου

4Η ΔΡΑΣΗ: Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Τη νέα σχολική περίοδο να μην λείψει τίποτα από κανένα παιδί.


Προβολή ΣΚΑΪ – Eurobank: Πίσω στο σχολείο! 2η Δράση 01/09/2012 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Πηγή: skai.gr