ΕΛΛΑΔΑ


Πολιτικές αντιδράσεις για τη σύλληψη Τσοχατζόπουλου

«Επιτέλους, μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δικαιοσύνη λειτούργησε, συλλαμβάνοντας τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να δούμε αν υπάρχει ενοχή ή όχι» σχολίασε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 
 
«Επιτέλους, μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δικαιοσύνη λειτούργησε, συλλαμβάνοντας τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Πρέπει όμως να σημειώσω ότι όταν αυτό γίνεται την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, υπάρχει ο φόβος να εκληφθεί από τους πολίτες ως ένας φερετζές του πολιτικού συστήματος, το οποίο καταρρέει και το οποίο λίγες μέρες πριν αθώωσε τη Siemens», είπε.

«Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να δούμε αν υπάρχει ενοχή ή όχι» σχολίασε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Πρόσθεσε πως είναι άδικο να ζητάμε αποδιοπομπαίους τράγους και από την άλλη να είναι έξω άνθρωποι που έχουν κάνει ζημιά.

Δεν νομίζω ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι ο μόνος ένοχος είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Οδυσσέας Βουδούρης βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τόνισε ότι υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή του πολιτικού συστήματος και δεν είναι μόνο το θέμα ότι κάποιοι πολιτικοί έχουν παρανομήσει.

Σημείωσε ότι η κρίση πίεσε το πολιτικό σύστημα να προχωρήσει την υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου τονίζοντας ότι η υπόθεση σχετίζεται και με την υπόθεση της Siemens. Είπε επιπλέον ότι η προμήθεια των τεσσάρων υποβρυχίων πρέπει να επανεξεταστεί.

Από το ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε "έμπρακτα αποτελέσματα στην καταπολέμηση ατιμωρησίας μαύρου πολιτικού χρήματος και διαφθοράς. Μέχρι τώρα κανένας πολιτικός δεν έχει κάτσει στο σκαμνί" και σημείωσε ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος συνελήφθη και για την υπόθεση των υποβρυχίων και ζήτησε από την κυβέρνηση να παγώσει την προμήθεια των δύο υποβρύχιων. "Το θέμα είναι πισω από το επικοινωνιακό λιντσάρισμα του Τσοχατζόπουλου (ο οποίος όπως είπε είναι τελειωμένος πολιτικά) να μην κρυφτεί η διαιώνιση ενός πολιτικού συστήματος που στηρίζεται στην ατιμωρησία και τη διαθφορά", υπογράμμισε.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι η σύλληψη άργησε πάρα πολύ σημειώνοντας ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η ατιμωρησία. Είπε ακόμα ότι δεν πρέπει να συνδέουμε τη σύλληψη με τις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι είναι το «πρώτο βήμα αυτοκάθαρσης».

Αντιδράσεις θα υπήρχαν ακόμα και αν γινόταν η σύλληψη πριν από 10 ημέρες, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και σημείωσε ότι η σύλληψη είναι μία αρχή.

Να εδραιωθεί το αίσθημα δικαίου στην ελληνική κοινωνία, ζήτησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Κιλτίδης.

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός ζήτησε «να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Ο Γιώργος Κοντογιάννης ανεξάρτητος βουλευτής, που πρόσκειται στη Δημοκρατική Συμμαχία, εξέφρασε την ελπίδα «αυτή να είναι η αρχή τους τέλους της ατιμωρησίας, να είναι το τέλος μίας εποχής που οι πολιτικοί έμπαιναν φτωχοί και έβγαιναν πλούσιοι».

Η σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου ενέχει ιδιαίτερο πολιτικό συμβολισμό για τους πολίτες που βλέπουν επιτέλους να σπάει ο κύκλος της ατιμωρησίας, σχολίασε μέσω Twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Η τιμωρία δεν τελειώνει με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε 19 χρόνια μετά από τότε που το ζητούσα», σχολίασε σε μήνυμά του στο twitter ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.

«Έστω κι αργά, ο πρώην υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεών του Άκης Τσοχατζόπουλος παίρνει, το δρόμο που έδειξε η Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, υπενθυμίζοντας ότι είναι το τρίτο κορυφαίο στέλεχος του κινήματος, που κατηγορείται από τις δικαστικές αρχές, μετά τους κυρίους Μαντέλη και Τσουκάτο.
 
Λάρισα: 5χρονο κοριτσάκι έπεσε από τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε!
Το τυχερό κοριτσάκι, προσγειώθηκε αρχικά στην πλούσια φυλλωσιά ενός δένδρου, και στην συνέχεια στην αγκαλιά π…
22.05.2013, 22:43
Αρβανιτόπουλος: Επιδίωξη της κυβέρνησης η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος
Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ολοκληρώνεται η επεξεργασία των νομοθετικών προτάσεων για το Γενικό και Επαγγελ…
22.05.2013, 20:36
Τη Δευτέρα απολογείται ο 17χρονος μητροκτόνος
Νωρίτερα, ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικο…
22.05.2013, 20:30
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Χιλιανού που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου
22.05.2013, 20:14
ΕΟΠΥΥ: Πού θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του υποκαταστήματος Γλυφάδας
Ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ μετά την ολική καταστροφή της Υγειονομικής Μονάδας του Οργανισμού στη Γλυφάδα από πυρκαγι…
22.05.2013, 20:02
Βρούτσης: Κοινωνικός Τουρισμός για επιπλέον 100.000 δικαιούχους
Η υλοποίηση του προγράμματος, δαπάνης 10 εκατ. ευρώ, θα πραγματοποιηθεί από τον Νέο ΟΑΕΔ και η αρχή του θα είν…
22.05.2013, 18:34
Μουσουρούλης: Η ναυτιλιακή συνεργασία Ελλάδας- Κίνας δεν σχετίζεται με θέματα στελέχωσης πλοίων ή απολαβών
Σύμφωνα με τον κ. Μουσουρούλη, το μνημόνιο αφορά μόνο στη συνεργασία των δύο χωρών στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας…
22.05.2013, 16:40
Τη Δευτέρα η δίκη των 3 διαδηλωτριών που συνελήφθησαν στις Σκουριές
Αίτημα διακοπής της δίκης κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο γενικός αστυ…
22.05.2013, 15:53
Αθώος ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για το ακριβό κινητό που δώρισε σε ηθοποιό
Κατηγορείτο για την υπόθεση της δωρεάς κινητού τηλεφώνου στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, δαπάνη που φέρεται να …
22.05.2013, 15:42
ΓΣΕΕ κατά Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης
Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης κατά ΓΣΕΕ για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού όσον αφορά το πρόγραμμα "Επιταγ…
22.05.2013, 14:43

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.
 

Κίνηση στην Αθήναmyroute.gr

ΣΥΜΒΑΝ

Frantzi Amvrosiou Kasomouli to Falirou between cross-roads Kallirrois and cross-roads Siggrou Andr. Ave no parking, one right lane blocked