Προφυλακιστέος στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για διάστημα 40 ημερών, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοσή του στις ελληνικές αρχές, αποφάσισε ο ανακριτής του πρωτοδικείου των Σκοπίων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, συνελήφθη από την αστυνομία των Σκοπίων το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών των Σκοπίων έγινε άμεσα από τον αστυνομικό σύνδεσμο του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια και τον σύνδεσμο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ, οι οποίοι οδήγησαν βήμα προς βήμα τη σκοπιανή αστυνομία στη σύλληψη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της ΠΓΔΜ, Ίβο Κότεφσκι, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας πολίτης που συνελήφθη στα Σκόπια, είναι ο Ψωμιάδης Χρυσόστομος, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.

Ο κ. Κότεφσκι ανέφερε ακόμη ότι ο Μάκης Ψωμιάδης μεταφέρθηκε από την αστυνομική διεύθυνση των Σκοπίων, όπου έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του, στον ανακριτή του πρωτοδικείου των Σκοπίων.

Πηγή: kathimerini.gr
Πηγή: skai.gr