Προπηλάκισαν τον Α. Αθανασιάδη

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, προπηλάκισαν διαδηλωτές την ώρα που αποχωρούσε από τη Βουλή. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο βουλευτής απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Στο μεταξύ τα επεισόδια συνεχίζονται στο Σύνταγμα, ενώ ομάδες κουκουλοφόρων έχουν προωθηθεί προς τα προπύλαια, προκαλώντας βανδαλισμούς και λεηλασίες σε τράπεζες και δημόσια κτίρια, ανενόχλητα, καθώς δεν υπήρχαν, αρχικά, αστυνομικές δυνάμεις.

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, επί της Πανεπιστημίου, καταστρέφοντας γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο, το οποίο παραβίασαν, χωρίς ωστόσο, να βρουν χρήματα εντός του.

Με την εμφάνιση των αστυνομικών και τη χρήση χημικών ουσιών, οι ομάδες των κουκουλοφόρων διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους, αλλά και προς την πλατεία Ομόνοιας, όπου συνεχίζονται οι οδομαχίες με τους αστυνομικούς.

Στο μεταξύ τόσο στην Πανεπιστημίου, όσο και στην Σταδίου, αλλά και στους γύρω δρόμους, διαδηλωτές έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Πηγή: skai.gr