Κλείσιμο

Νέο πανό του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο

Νέα ακτιβιστική ενέργεια του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το ΠΑΜΕ έχει αναρτήσει στην Ακρόπολη πανό με το σύνθημα «οι λαοί έχουν τη δύναμη δεν παραδίδονται ποτέ» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Στον Ιερό Βράχο έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 150 συνδικαλιστές του Πανεργατικού Μετώπου.

Η εικόνα με το πανό στην Ακρόπολη αναμένεται να κάνει και πάλι το γύρο του κόσμου ενόψει και των συζητήσεων που θα διεξαχθούν στη Βουλή για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το προσκείμενο στο ΚΚΕ ΠΑΜΕ έχει αναρτήσει πανό στην Ακρόπολη.

Το ΠΑΜΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το ΠΑΜΕ σήμερα με μια συμβολική κινητοποίηση ανάρτησε πανό στην Ακρόπολη με σύνθημα (σε Ελληνικά-Αγγλικά), 'Οι λαοί έχουν τη δύναμη. Δεν παραδίνονται πότε. Οργάνωση-Αντεπίθεση'. Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τους ανέργους, τις γυναίκες σε λαϊκό ξεσηκωμό. Δυναμώνουμε την πάλη μας με τους λαούς όλου του κόσμου ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που πτωχεύουν το λαό. Απαντάμε δυναμικά, αποφασιστικά με τη μαζική μας συμμετοχή στη 48ωρη απεργία. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 28/6 και την Τετάρτη 29/6 στις 10πμ στην Ομόνοια. Την Τρίτη 28/6 στο μεγάλο συλλαλητήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Δίος στις 7μμ» .
Πηγή: skai.gr