Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν σε εργαζόμενη διοδίων

Σε κατάσταση σοκ και με τραύματα στον αυχένα, το κεφάλι και την κοιλιά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ εισπράκτορας διοδίων της εταιρείας ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ που εργαζόταν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών.

Σύμφωνα με την κοινοπραξία της επιτέθηκαν μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω κατά τη διάρκεια κατάληψης των διοδίων όταν εκείνη εξυπηρετούσε διερχόμενο οδηγό που επιθυμούσε να πληρώσει.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας οι διαδηλωτές εμπόδισαν ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί να παραλάβει την εισπράκτορα με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Από την πλευρά τους μέλη του κινήματος αναφέρουν ότι πρώτη επιτέθηκε η υπάλληλος, η οποία και τραυμάτισε μέλος του κινήματος στο πρόσωπο.

Εκείνοι που επιτέθηκαν στην εισπράκτορα κατέστρεψαν μάλιστα και την καμπίνα ενώ χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά και να επέμβουν 3 αστυνομικοί από την τροχαία Αφιδνών προκειμένου η άτυχη γυναίκα να φυγαδευτεί στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας.

Οι διαδηλωτές εμπόδισαν ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί να παραλάβει την εισπράκτορα, σύμφωνα με την εταιρεία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και χρονικό διάστημα 40 λεπτών έως ότου παραλάβει το ασθενοφόρο τη γυναίκα.
Πηγή: skai.gr