Κλείσιμο

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος

Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία, που είχε σχηματισθεί σε βάρος του ιδίου και συνεργών του, για αυθαίρετη αφαίρεση πλευρικών στηθαίων ασφαλείας από οδικό άξονα.

Η δικογραφία αφορά στη διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, στη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στην παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πράξεις που έλαβαν χώρα τις μεσημβρινές ώρες χθες και τις πρωινές ώρες σήμερα στην ΠΑΘΕ στην περιοχή Στυλίδας.

Κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών, σε σχέση με τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους.

Στο μεταξύ, 1000 κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής μετά από συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.
Πηγή: skai.gr