Κλείσιμο

«Δεν πληρώνουν, δεν πληρώνουν»

Δε λένε να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις φορέων και πολιτών κατά των διοδίων παρά τις προειδοποιήσεις των κατασκευαστικών εταιρειών ότι οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου.

Χωρίς να πληρώνουν διόδια διέρχονταν την Κυριακή οι οδηγοί από τον σταθμό των Μαλγάρων, εξαιτίας των κινητοποιήσεων της συντονιστικής επιτροπής κατά των διοδίων στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα.

Η κινητοποίηση στα διόδια των Μαλγάρων - στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και ο Σάββας Κωφίδης - διήρκησε ως τις 5 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλία, από τις 12 έως τις 3 άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια Μοσχοχωρίου, ενώ από τις 3 έως τις 5 ήταν ανοιχτά τα διόδια Μακρυχωρίου και τα διόδια του Πυργετού.

Στις 3 το μεσημέρι άνοιξαν τα διόδια στη Λεπτοκαρυά. Από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα άνοιξαν τα νέα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Από τις 3.10 πολίτες και κλιμάκια της συντονιστικής επιτροπής Πελοποννήσου κατά των διοδίων σήκωσαν τις μπάρες στους σταθμούς γέφυρα Μάναρη (ΑΣΕΑΣ), Νεστάνης και Σπαθοβουνίου.
Πηγή: skai.gr