Πιτσιόρλας: Στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ

«Στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ (...) Να φύγουμε από την αύξηση της φορολογίας και να μπούμε σε άλλη συζήτηση, να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί το ΑΕΠ, να μη μοιράζουμε τη μιζέρια μας» ήταν η έμμεση απάντηση του προέδρου του Ταμείου Στέργιου Πιτσιόρλα στις νέες επικρίσεις του Χρήστου Σπίρτζη.

«Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να εγκαταλείψει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ως ανάμνηση που πιθανά να νοσταλγεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών στην εφημερίδα Επένδυση.

«Είμαστε σε μια σημαντική στιγμή και δύσκολη στιγμή για τη χώρα, στα πλαίσια της αξιολόγησης... Η συμφωνία μάς δίνει πόντους, δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της, στη διαπραγμάτευση και έχει πολύ μεγάλες προοπτικές» πρόσθεσε στο Mega o πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, την επομένη της συμφωνίας Αθήνας – COSCO για τον ΟΛΠ.

«Προφανώς υπάρχουν κι άλλες απόψεις, αλλά στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Σημασία είναι να δούμε το αποτέλεσμα που υπάρχει» τόνισε.

«Ο Πειραιάς ήταν κάποτε η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και το κέντρο της ναυπηγοεπισκευής στη Μεσόγειο με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, πρέπει να επανέλθουμε. Είναι παρά πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Πιτσιόρλας.
Πηγή: skai.gr