Τροχαία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024»

Κλείσιμο

Rheinische Post: Τρίτο πακέτο για την Ελλάδα ύψους 20 δισ. περιμένει το Βερολίνο

Τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα που θα κοστίσει τουλάχιστον 20 δισεκατομμύρια ευρω, αναμένει το Βερολίνο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Rheinische Post, επικαλούμενη ως πηγή στελέχη της κυβέρνησης Μέρκελ.

«Είναι απολύτως σαφές ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει τρίτο πρόγραμμα», δήλωσαν στην εφημερίδα οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Σε ερώτηση εάν η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα βοήθεια από το καλοκαίρι, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να απάντησε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών «Ποτέ μη λες ποτέ».

Ο κ. Σόιμπλε φέρεται, επίσης, να προσπάθησε να πείσει τους συναδέλφους του να ψηφίσουν «ναι» στην παράταση του ελληνικού προγράμματος, τονίζοντας, σύμφωνα με συμμετέχοντες, ότι το Grexit δε συνιστά επιλογή.

Από την πλευρά της, η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, φέρεται να δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση αρχίζει να αποδέχεται την πραγματικότητα και τάχθηκε υπέρ της υπερψήφισης του ελληνικού αιτήματος, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Η σχετική ψηφοφορία στη γερμανική κάτω Βουλή (Bundestag) είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.
Πηγή: skai.gr