Κλείσιμο

Χατζηδάκης για δημοσίευμα της Αυγής: Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε και το πλεόνασμα

Απάντηση σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυγής σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Κομισιόν, με επιστολή του, αναφέρει ότι η Ελλάδα μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015 «ακυρώνοντας τη μυθολογία της κυβέρνησης περί εξόδου το 2014» όπως αναφέρει η εφημερίδα, έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι κυβερνητικό στοίχημα είναι η έξοδος στις αγορές το 2014. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σπεύσει κατά καιρούς να αμφισβητήσει τα πάντα. Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές κριτικές έχει διαψεύσει τις προσδοκίες και έχει προχωρήσει μπροστά. Το πρωτογενές πλεόνασμα αμφισβητούνταν, και τελικώς έγινε κατορθωτό» επισήμανε στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Δεν είμαστε σε εργαστήριο για να προεξοφλούνται όλα με ακρίβεια, πρέπει να κάνουμε τη δουλεία μας σοβαρά. Στοίχημα μας η έξοδος στις αγορές το 2014. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας βγαίνοντας στις αγορές, ο δρόμος αυτός περνάει μέσα απο τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων».

Ο κ. Χατζηδάκης στο πλαίσιο αυτό, εξήγησε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης στο θα καταθέσει δυο νομοσχέδια, ένα για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων και άλλο για την απελευθέρωση των αγορών.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ