Στην People for Business το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012»

Στη Ρεβέκκα Πιτσίκα της People for Business, επιχείρηση που έχει ως έδρα την Αθήνα και ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων και αποκλειστικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, απονεμήθηκε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012».

Το έπαθλο των 50.000 απένειμε στις 22 Νοεμβρίου 2012 ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου στο πλαίσιο της επίσημης τελετής απονομής των Βραβείων Κούρος 2012 της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, απονεμήθηκαν συνολικά 250.000 € σε μετρητά σε πέντε νέες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα,

Η επιχείρηση επιλέχθηκε από το Στέλιο Χατζηιωάννου λόγω της σταθερά αναπτυσσόμενης κερδοφορίας τα τελευταία 4 χρόνια, του υψηλού περιθώριου κέρδους και της επίτευξης των στόχων που είχε θέσει το τελευταίο 12άμηνο.

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική εποχή για την Ελλάδα που πολλοί επιχειρηματίες και στελέχη επιλέγουν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό, επέλεξα για 5η συνεχή χρονιά να στηρίξω τους πολλά υποσχόμενους νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας. Όταν υπάρχει όραμα, τόλμη και πίστη υπάρχουν και λύσεις. Η Ρεβέκκα Πίτσικα έχοντας μία ιδέα που βασίστηκε σε ένα βιώσιμο και υγιές επιχειρηματικό πλάνο, είδε την επιχείρησή της να αναπτύσσεται και να καρποφορεί ακόμα και σε ένα άγονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Της αξίζουν συγχαρητήρια».
Πηγή: skai.gr