Μάνος: Όλοι γνώριζαν για την κατάσταση της οικονομίας

«Όλοι γνώριζαν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε την Κυριακή ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μάνος σημείωσε πως με άρθρα του από το 2008, και χωρίς να έχει επίσημα στοιχεία, προειδοποιούσε για την κακή κατάσταση της οικονομίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν δικαιολογούνται οι σημερινές δηλώσεις γιατί όλοι γνώριζαν».

Πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε πολιτικό χρόνο και ακόμη δεν κάνει αυτά που πρέπει».

«Ακόμη και σήμερα, υπουργοί του εγκρίνουν πλασματικές υπερωρίες κλέβοντας τους φορολογούμενους» τόνισε.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο παρενέβη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ και τέως υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου.

Ο βουλευτής της ΝΔ και τέως υπουργός Οικονομίας της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου, υποστήριξε ότι η επιστολή που παρουσιάζει η Καθημερινή (σ.σ: ότι στο τέλος του έτους, το ελληνικό έλλειμμα θα ξεπερνούσε το 10% του ΑΕΠ) αναφέρει ότι το έλλειμμα θα έφθανε σε διψήφιο νούμερο με βάση τα στοιχεία του πρώτο τρίμηνου.

«Η επιστολή λεει ότι για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου θα φτάναμε 10% στο έλλειμμα αν συνεχιζόταν παρούσα κατάσταση. Δεν συνεχίστηκε η κατάσταση γιατί πήραμε μέτρα» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή η κυβέρνηση της ΝΔ μετά το πρώτο τρίμηνο έλαβε τρεις φορές μέτρα: στις 5 Φεβρουαρίου, στις 18 Μαρτίου και στις 25 Ιουνίου.
Πηγή: skai.gr