Δ. Καλόγερος: «Προαποφασισμένη η απόφαση για τη Γενική»

Με αφορμή την «πώληση» της Γενικής Τράπεζας
«Θα πρέπει να καταγγείλω και να καταδικάσω αυτούς τους κυρίους στρατηγούς, τους αχυράνθρωπους - κατ` εμάς - που εκτέλεσαν με άψογο τρόπο τις εντολές του πρωθυπουργού, Χριστοδουλάκη και Παπαντωνίου και προκρίνανε χθες τη γαλλική τράπεζα. Το παράδοξο είναι ότι προτού ακόμα οριστικοποιήσουν την απόφαση έφυγε προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπου έλεγε: «προκρίνεται». Δηλαδή ο κύριος στρατηγός, ο κύριος Ρούσσος έστειλε πιο μπροστά το fax προτού οριστικοποιηθεί η απόφαση άρα ήταν προαποφασισμένο, άρα αυτό σημαίνει δημοκρατία; Για όνομα του Θεού έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα».
«Βεβαίως δε θα τα αφήσουμε έτσι το θέμα. Αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου όπου με νέες κινήσεις, με νέα στρατηγική, με νέα τακτική θα προχωρήσει και θα εξετάσει παρουσία και των νομικών συμβούλων του όλες τις πτυχές όπου εκείνο που απομένει σήμερα το βασικό και το ουσιαστικό είναι η διατήρηση θέσεων εργασίας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, δηλαδή το επικουρικό ταμείο».
«Το ταμείο αλληλοβοηθείας θα το ενεργοποιήσουμε με οποιαδήποτε απόφαση διότι είναι ο δεύτερος μέτοχος και σύμφωνα με όλες αυτές τις διαδικασίες που ξεκίνησε το μετοχικό ταμείο πλήττεται άμεσα άρα θα προχωρήσουμε και από εκεί με νέες μεθόδους και νέες ενέργειες όπου θα μπορέσουμε να δούμε ποια κατάσταση θα υπάρξει από εδώ και πέρα».
«Υπάρχουν σκοπιμότητες στην πώληση διότι ήτανε καθοδηγούμενη η δουλειά. Τι δουλειά έχει ένας πρωθυπουργός, ένας υπουργός Εθνικής Οικονομίας να συνεδριάζει και να λεει «τελειώστε με την Γενική Τράπεζα» και να δίνει την εντολή στο «ανεξάρτητο» μετοχικό ταμείο να πάρει την απόφαση;»
Πηγή: skai.gr