Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η υπόθεση της θανάτωσης της Μάγκι

Η υπόθεση της άγριας θανάτωσης της Μάγκι, ενός αδέσποτου κουταβιού, από ιδιοκτήτη ψησταριάς στα Στύρα Ευβοίας στις 17 Ιουλίου, πέρασε τα σύνορα της χώρας μας και παίρνει διαστάσεις στο εξωτερικό.

Η Φιλοζωική Ομοσπονδία της Γερμανίας, που αριθμεί πάνω από 800.000 μέλη, επικοινώνησε την Κυριακή με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, και ζήτησε το φάκελο της υπόθεσης του κουταβιού, που βρήκε τραγικό θάνατο από το δράστη μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων και περαστικών, προκειμένου να τον προωθήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων.

Την Κυριακή το απόγευμα εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Στύρα Ευβοίας, ζητώντας Δικαιοσύνη για τη Μάγκι.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε εξω από το κατάστημα του θύτη, και συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής, κάτοικοι της Αθήνας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τουρίστες που ευαισθητοποιήθηκαν.

Ο δράστης, έως την Κυριακή το βράδυ παρέμενε άφαντος, ενώ κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν προβληματικό χαρακτήρα που έχει προκαλέσει προβλήματα και στο παρελθόν.







(φωτογραφίες: eviazoom.blogspot.gr)


https://www.skai.gr/files/1/astelios/mellon/maggypiup.jpg
\
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ