Καθαρίζουμε σε Ρόδο, Φάληρο, Δραπετσώνα, Σαντορίνη

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.

Σάββατο 30 Ιουνίου


1. Ρόδος – Καθαρισμός της Ροδιακής Έπαυλης

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και εθελοντικές ομάδες του νησιού διοργανώνουν καθαρισμό στο πάρκο της Ροδιακής Έπαυλης. Σημείο συνάντησης, η είσοδος της Ροδιακής Έπαυλης στις 10 το πρωί

Κυριακή 01 Ιουλίου

1.Παραλία Φαλήρου - Καθαρισμός του παράδρομου της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως το γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο. Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τους δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου, με αθλητικά σωματεία του Πειραιά και ποδηλατικούς συλλόγους διοργανώνουν καθαρισμό στην παραλία του Φαλήρου.

Καθαρίζουμε τον παράδρομο της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως το γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο.

Στη δράση συμμετέχουν επίσης φορείς από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και τα Ολυμπιακά Ακίνητα, ενώ συνεργεία της εταιρείας ΤΙΤΑΝ θα μαζέψουν τα μπάζα.

Σημείο συνάντησης η είσοδος του γηπέδου Beach Volley στις 10 το πρωί.

2. Δραπετσώνα - Καθαρισμός της παραλίας Λιπασμάτων
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με συλλόγους και φορείς, διοργανώνουν καθαρισμό στην παραλία Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.
Η παραλία βρίσκεται δίπλα στις παλιές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Λιπασμάτων και γίνονται κάθε καλοκαίρι πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Σημείο συνάντησης, η είσοδος της παραλίας Λιπασμάτων στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στις 10 το πρωί.

3. Σαντορίνη - Καθαρισμός παραλιών και κοινόχρηστων χώρων του νησιού.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το δήμο Σαντορίνης, με συλλόγους και φορείς του νησιού, διοργανώνουν καθαρισμούς:

1) στην παραλία Μπαξέδες κοντά στην Οία,
2) στην περιμετρική περίφραξη του αεροδρομίου και
3) στον κεντρικό δρόμο από Φηρά προς αεροδρόμιο.

Σημείο συνάντησης, το κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή Καρτεράδος, στις 10 το πρωί.

Πηγή: skai.gr