Καθαρίζουμε στον Άγ. Δημήτριο, την Άνδρο και το Αγρίνιο

Στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, την Άνδρο το Σάββατο 12 Μαΐου και το Αγρίνιο την Κυριακή 13 Μαΐου, συνεχίζει ο ΣΚΑΪ, αρμόδιοι φορείς και τοπικοί σύλλογοι τις δράσεις καθαρισμού .

Σάββατο 12 Μαΐου

1. Άγιος Δημήτριος Αττικής – Καθαρισμός ρέματος Πικροδάφνης

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συνεργασία με φορείς της πόλης και τον ΣΚΑΪ, διοργανώνουν καθαρισμό στο ρέμα της Πικροδάφνης. Το ρέμα της Πικροδάφνης διασχίζει τις περιοχές του Βύρωνα, της Ηλιούπολης, του Αγίου Δημητρίου, του Αλίμου και εκβάλλει στο Παλαιό Φάληρο.
Σημείο συνάντησης, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στη διασταύρωση των οδών Αγίου Βασιλείου και Κολοκοτρώνη στις 10 το πρωί.

2. Άνδρος – Καθαρισμός μονοπατιού

Ο δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και τον Σκάι, διοργανώνουν καθαρισμό στο παλιό μονοπάτι, το οποίο ξεκινάει από το χωριό Βραχνός και φτάνει μέχρι την πόλη της Άνδρου.
Το χωριό Βραχνός, είναι ορεινό, βρίσκεται στα νότια της Άνδρου και απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα
Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του χωριού Βραχνός στις 10 το πρωί.

Κυριακή 13 Μαΐου

1. Αγρίνιο – Καθαρισμός τμημάτων της λίμνης Τριχωνίδας

Ο δήμος Αγρινίου μαζί με τοπικούς συλλόγους, συστήματα προσκόπων και τον ΣΚΑΪ, διοργανώνουν καθαρισμό σε τμήματα της λίμνης Τριχωνίδας.
Σημείο συνάντησης, η διασταύρωση των οδών Αγρινίου-Παναιτωλίου δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, στις 10 το πρωί.

Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», έχουν την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΣΚΑΪ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr