Κλείσιμο

Πελατοκεντρική πολιτική από την ELPEDISON

Η ELPEDISON, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος Παραγωγός Ενέργειας στην Ελλάδα και ο αξιόπιστος Προμηθευτής Ηλεκτρικού Ρεύματος για επιλέγοντες πελάτες, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην αγορά ενέργειας. Η ίδια, εξάλλου, έχει διαφοροποιήσει αισθητά τη θέση της, από την αρχή της σύστασής της, βάσει της εμπορικής πολιτικής που έχει ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, η ELPEDISON Trading, η εμπορική Εταιρεία του Ομίλου ELPEDISON, με μετόχους τα Ελληνικά Πετρέλαια και την ιταλική Edison, έχει ακολουθήσει από την ίδρυσή της, στις αρχές του 2010, μία ήπια εμπορική πολιτική, υποσχόμενη οφέλη και προνόμια στους πελάτες της, που τήρησε και τηρεί μέχρι σήμερα, κατά τρόπο συνεπή και αξιόπιστο.

Παράλληλα
με την ήπια, αλλά σταθερά ανοδική της πορεία, φρόντισε σε κάθε περίπτωση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της προς όλους τους θεσμικούς φορείς, προσπαθώντας να συμβάλλει από την πλευρά της στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ενεργειακής αγοράς.

Το μοντέλο ανάπτυξης, που έχει υιοθετήσει η ELPEDISON Trading, στηρίζεται στη βιώσιμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, που δημιουργεί προστιθέμενη αξία τόσο για τους πελάτες της όσο και για την ίδια την Εταιρεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ELPEDISON Trading έχει διαμορφώσει και συνεχίζει να αναπτύσσει ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο ενεργειακών υπηρεσιών, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

Στόχος της ELPEDISON Trading δεν είναι η αθρόα συγκέντρωση πελατών για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού μεριδίου αγοράς, αλλά η διαμόρφωση ενός υγιούς χαρτοφυλακίου πελατών, όπου ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται μεμονωμένα, με σεβασμό και συνέπεια, απολαμβάνοντας πραγματικά ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Η ELPEDISON θα εξακολουθήσει και στο μέλλον την ίδια επιτυχημένη στρατηγική της, με τη διαμόρφωση και παροχή συνεχώς βελτιούμενων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της. Σύντομα, θα ανακοινώσει νέα ενεργειακά προϊόντα, που τελικό σκοπό έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και την ευρύτερη εξέλιξη της αγοράς.
Πηγή: skai.gr