28 & 29/1 Καθαρίζουμε σε Αυλώνα

Στον Αυλώνα συνεχίζεται η εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ και των συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών σταθμών ανά την Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου.

Λόγω κακοκαιρίας, η εκστρατεία καθαρισμού αναβάλλεται στη Σκιάθο.

Καθαρισμός στον Αυλώνα
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί, ο Σύλλογος Οικιστικής και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Αυλώνα, σε συνεργασία με το Σκάι, αλλά και με άλλους φορείς της περιοχής, διοργανώνουν δράση καθαρισμού στην είσοδο του Αυλώνα, στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Χαλκίδας, μπροστά από το στρατόπεδο Μαχαίρα. Στη δράση θα λάβουν μέρος εθελοντές από τον Δήμο Ωρωπού.

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.


28 & 29/1 Καθαρίζουμε σε Σκιάθο και Αυλώνα
Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες. 

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr