Κλείσιμο

Καθαρίζουμε σε Βούλα, Κηφισιά και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στη Βούλα. Ο σύλλογος της Βούλας «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» σε συνεργασία με το δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό και σηματοδότηση του μονοπατιού, το οποίο οδηγεί από τα Πηγαδάκια της Βούλας στην κορυφή του λόφου, όπου βρίσκεται η Ακρόπολη της Αρχαίας Βούλας και Βουλιαγμένης.

Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία Βούλας μπροστά στον Άγιο Ιωάννη. Οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό, ένα ζευγάρι γάντια κήπου και προαιρετικά ένα σκαλιστήρι.

2. Στην Κηφισιά. Ο δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής των Αλωνίων στην Κηφισιά. Σημείο συνάντησης, το Δημοτικό Πάρκο Αλωνίων, στο γήπεδο Μπάσκετ στην οδό Μπακογιάννη. Οι εθελοντές θα καθαρίσουν το χώρο, θα βάψουν και θα σβήσουν graffiti.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εθελοντικές ομάδες από το δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολης) Θεσσαλονίκης καθαρίζουν το Μητροπολιτικό πάρκο, πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Σημείο συνάντησης, η οδός Λαγκαδά ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.
Πηγή: skai.gr